Inaktiv platsannons

Bor du i Upplands Väsby, har ett stort hjärta och gillar att baka?

... Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Nu söker vi dig som vill göra en meningsfull insats och hjälpa ofrivilligt socialt isolerade äldre till en gemenskap igen. Vi söker dig som vill vara...

Om tjänsten

Äldrekontakt

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Nu söker vi dig som vill göra en meningsfull insats och hjälpa ofrivilligt socialt isolerade äldre till en gemenskap igen.

Vi söker dig som vill vara volontärfikavärd och bjuda en grupp om 6-8 stycken “äldre” äldre på fika hemma hos dig själv. Med på fikat är också 2 volontärchaufförer och ev. en volontärgruppledare.

Det är alltid samma grupp med glada människor som träffas så med tiden lär ni känna varandra och har det väldigt trevligt tillsammans.

En kort stund - en massa skratt - en bestående skillnad....

När och var ska uppdraget genomföras: 
Du anordnar en fikaträff per termin på en söndag som passar dig. Träffarna schemaläggs ett halvår i taget. Fikaträffarna i gruppen (ni är 4-5 st volontärfikavärdar i en grupp) sker en söndag i månaden med uppehåll i juli månad. Träffarna sker mellan kl. 15-17 på eftermiddagen.
Specifika önskemål eller information: 
Vi söker ansvarsfulla volontärer med ett stort hjärta som tycker om att prata med, lyssna på och uppmärksamma någon med många års livserfarenhet.
Minimiåtagande: 
2-3 gånger per år

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Upplands Väsby | Volontärarbete