Inaktiv platsannons

Bjud hem en grupp äldre gäster i Norrköping på fika två gånger per år!

... Om du har ett stort hjärta och vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av värdar som två gånger om året bjuder hem en grupp, cirka sex till åtta stycken, äldre gäster för en pratstund och lite fika. Våra volont...

Om tjänsten

Äldrekontakt

Om du har ett stort hjärta och vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av värdar som två gånger om året bjuder hem en grupp, cirka sex till åtta stycken, äldre gäster för en pratstund och lite fika. Våra volontärchaufförer skjutsar de äldre till ditt hem. Din roll som värd är att småprata med de äldre gästerna när de kommer, och bjuda på lite fika. Träffarna bjuder på småprat, skratt och berättelser över en kopp kaffe. Genom att bli volontär kan du förändra livssituationen för någon som annars lever ett isolerat liv och sällan kommer utanför dörren.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Du bjuder hem gruppen två söndagseftermiddagar om året, på datum som passar dig. Träffen sker på en söndag mellan kl 15 och 17.
Specifika önskemål eller information: 
Ditt hem behöver vara tillräckligt tillgängligt för att kunna ta emot ca sex äldre som kan ha lite svårt att gå. Dvs. det behöver finnas hiss (några trappsteg klarar de av dock). Du behöver också ha en toalett på samma våningsplan som bjudningen hålls.
Minimiåtagande: 
Två timmar, två gånger om året.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Volontärarbete