Inaktiv platsannons

Gillar du att fika och köra bil men inte samtidigt? Halmstads äldre behöver dig!

... Har du några timmar över och vill göra något samhällsnyttigt på din fritid? Är du säker bakom ratten och vill träffa den äldre generationen och ta del av deras livshistorier? Då är det dig vi söker. Äldrekontakt ordnar fikaträffar fö

Om tjänsten

Äldrekontakt

Har du några timmar över och vill göra något samhällsnyttigt på din fritid? Är du säker bakom ratten och vill träffa den äldre generationen och ta del av deras livshistorier? Då är det dig vi söker.

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre i Halmstad. Våra värdfamiljer bjuder hem de äldre på fika och pratstund. Nu söker vi volontärer med tillgång till bil som en söndag i månaden kan eskortera våra äldre gäster till till fikaträffen, är med under fikat och skjutsar sedan hem de äldre gästerna.

Träffarna sker mellan 15-17 en söndag i månaden så uppdraget tar ca 4 timmar från dörr till dörr och passar dig som gillar att träffa nya människor.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Fikaträffarna äger rum hos olika fikavärdar i Halmstad och sker en söndag i månaden med uppehåll för sommaren. Som chaufför finns du tillgänglig mellan kl 14-18. (träffen sker 15-17) Du skriver upp dig på datum då du har möjlighet, varje eller varannan månad.
Specifika önskemål eller information: 
Körkort och tillgång till bil de dagar du ska skjutsa är ett krav. Vi söker ansvarsfulla volontärer med stort hjärta som tycker om att prata med, lyssna på och uppmärksamma någon med många års livserfarenhet.
Minimiåtagande: 
6-8 gånger per år.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Volontärarbete