Inaktiv platsannons

Fastighetsutvecklare i Solna

Många känner till att Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln inte bara i Sverige utan även internationellt, men färre känner till att vi även är en stor fastighetsägare. Vi öppnade våra första butiker i Sverige år 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. År 2020 ska 200 Lidl-butiker finnas i Sverige och på sikt är målet satt till 300 butiker.  Inom fastighetsområdet håller Lidl Sverige fokus på hållbarhet och samhällsansvar. Det innebär bl.a. att vi är den enda livsmedelskedjan i Sverige som klimatkompenserar för hela den svenska verksamheten och butiken i Växjö vann priset världens grönaste nya handelsbyggnad på BREEAM Awards 2017.

Om tjänsten

Din roll

Som fastighetsutvecklare får du en viktig roll i vår fortsatta tillväxt med flera tillkommande butiker som mål. I rollen analyserar och arbetar du fram nya butiksetableringar och du kommer att ha omfattande kontakter med myndigheter och andra fastighetsägare. Du planerar och deltar i förhandlingar vid köp av fastigheter eller hyra av lokaler. Vidare driver du utvecklingsprojekt inom fastighet. Du rapporterar till regionens fastighetschef.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning och/eller har dokumenterad erfarenhet från fastighets- och bygg branschen. Har du erfarenhet av etablering och försäljning så är det meriterande.

Som person är du utpräglat affärsdriven, ansvarsfull, utåtriktad och sälj-hungrig. Du är utåtriktad, noggrann och är van vid att planera och arbeta självständigt. Du har god analytisk förmåga och erfarenhet av att jobba resultat- och målinriktat.

B-körkort är ett krav då tjänstebil ingår i tjänsten. Placeringsort är Örebro. Det förekommer även resor i tjänsten.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

 Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)