Inaktiv platsannons

Key Account Manager Segment Familj i Stockholm

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Key Account Manager med ansvar för partneravtal
Är du en driven, innovativ och relationsbyggande person som vill vara med och skapa framtidens partnerskap inom Trygg-Hansa? Då är det dig vi söker!

Trygg-Hansa söker nu en Key Account Manager till ett team bestående av fyra personer, inom segmentet ”Familj”. Rollen hos oss som Key Account Manager innebär därför en unik möjlighet att självständigt få ansvara för några av Trygg-Hansas största partneravtal inom detta område som rör exempelvis bank, boende samt sjuk- och olycksfall med fokus på barn och gravida. Tjänsten erbjuder stora möjligheter att styra ditt eget arbete samtidigt som du driver utvecklingen av viktiga partneravtal i samarbete med kompetenta kollegor.

Omvärlden förändras snabbt vilket innebär att utvecklingen av våra befintliga partnerskap och att skapa nya strategiska partnerskap, samt nya koncept, är kritiskt för Trygg-Hansas framgång. Vi söker därför dig som har en hög energinivå och en vilja att nå lönsamma affärer genom utveckling av nya affärsmodeller! Som Key Account Manager för Trygg-Hansas partneravtal drivs du av att jobba långsiktigt tillsammans med våra kunder för att skapa lönsam affär i kombination med att leverera här och nu.



Tjänsten

Rollen är placerad inom Partnership-organisationen på Trygg-Hansa som ansvarar för att skapa och utveckla strategiska partnerskap. Detta genom att t.ex. öka distributionskapacitet, tillgång till leads och/eller strategisk data eller förbättra vårt kunderbjudande genom kompletterande produkter och tjänster.

 

Rollen riktar sig främst mot privatmarknaden men även till viss del mot företag. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm och du rapporterar till chefen för segmentet ”Familj”.


Teamet välkomnar dig!

Vi söker dig som har erfarenhet av införsäljning och utveckling av nya samarbetspartners samt en vana av att leda och delta på styrgruppsmöten med seniora befattningshavare.

Du har dokumenterat goda resultat avseende utveckling av partnerskap/affärsmodeller. Därmed förväntar vi oss att du som person har ett starkt eget driv och är innovativ. Vi ser gärna att du har god insikt i hur framtidens partnerskap ser ut, för att kunna hitta nya distributionskanaler och förstå data som samlas in. Vi ser även gärna att du har en utbildningsbakgrund inom ekonomi eller juridik, men det är inget krav.

Vidare har du förhandlingsvana och erfarenhet av att arbeta långsiktigt med kunder. Du har en professionell framtoning och en förmåga att proaktivt hantera avtal med hjälp av dina kollegor från andra delar av organisationen. Vi söker därför dig som besitter en god förmåga att bygga relationer och utveckla befintliga kontakter. Det anses som meriterande att ha arbetat som KAM eller i en liknande roll sedan tidigare och vi ser det även som en fördel om du har erfarenhet från försäkringsbranschen.

För att kunna kommunicera med seniora befattningshavare på ett förtroendeingivande sätt krävs för rollen en mycket god språklig förmåga i tal och skrift samt förmågan att bygga en story. Du behöver ha en god analytisk förmåga samt förmågan att kunna strukturera, planera och prioritera. Har du erfarenhet av att leda projekt är det meriterande.



Fackliga kontaktpersoner

FTF: Elisabeth Sandblom, tfn: 070 168 36 68 eller Christer Bjellert, tfn: 070 168 28 06 
SACO: SACO Erik Lindfors 070 168 36 17

 

Trygg-Hansa har runt 1450 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: och LinkedIn:

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)