Inaktiv platsannons

Byggskadereglerare i Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Tjänsten

Vi söker nu Skadereglerare som ska arbeta med reglering av byggskador

Du kommer sitta i kontorslandskap med ett team på ca 20 personer i Trygg-Hansas ljusa lokaler i centrala Malmö. Du får hos oss utöver din grundutbildning löpande utbildning i försäkringsvillkor, aktuell lagstiftning och arbetsmetodik.


Ansvarsområde

Du kommer arbeta med reglering av byggskador. Du tar ställning till skadans ersättningsbarhet, bedömer föreslagna reparationsåtgärder och kostnader för återställande. Du har nära dialog med entreprenörer och samarbetspartner och ansvarar för att Trygg-Hansas kunder får snabb och relevant hjälp. 

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Inhämtning och utvärdering av information samt fastställande av skadeorsak
  • Bedöma och ta beslut i skadeärenden samt att fastställa kommunicera ersättning
  • Hjälpa våra kunder igenom skadehanteringen från början till slut 

För dig som lyckas i rollen och har ambitionen att axla ett större ansvar i framtiden finns det goda förutsättningar då vi tillsammans kontinuerligt arbetar med personlig utveckling.

Vi tillhandahåller dig en gedigen skadeutbildning som grund för din fortsatta utveckling hos oss.

Tjänsten är på heltid och dagtid.


Din profil

Du har minst gymnasieutbildning och gärna flerårig erfarenhet av byggrelaterade försäkringsskador. Troligen arbetar du idag som Skadereglerare på ett försäkringsbolag eller som arbetsledare i byggbranschen med ansvar för kalkylering i försäkringsskador.

Tjänsten passar dig som är social, lösningsorienterad och självständig med en förmåga att fatta egna beslut. Du har en stark servicekänsla och tycker om att hjälp människor. Du har ett stort tekniskt intresse och drivs av att hitta lösningar. Du är nyfiken och drivs av att utmana dig själv till att leverera toppresultat. Du söker ständigt möjligheter att utvecklas och tycker om att arbeta mot tydliga mål och med regelbunden coaching och feedback. Vidare har du god kommunikationsförmåga såväl i tal som i skrift och det är viktigt att du trivs att arbeta med entreprenörer och kunder via telefon.

Du har en hög energinivå samt en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, noggrann samt ansvarsfull.


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)