Inaktiv platsannons

Tekniker i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2018-06-14

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.

Vi söker nu en TEKNIKER på heltid till teknisk service vid intendenturen i kvarteret Lagerträdet/EBC. Du blir en viktig del i vårt team, som ser till att våra lokaler och anläggningar underhålls och förnyas.

Arbetsuppgifter:

Som tekniker kommer du att arbeta med montage, drift och underhåll av våra tekniska system (exempelvis akvariesystem, växtodlingsanläggning och mindre gassystem), underhåll och reparation av dragskåp och dragbänkar samt med underhåll av AV-teknik. Du kommer även att arbeta med post- och godshantering, källsortering och hantering av riskavfall, montage och uppställning av fast och lös inredning, samt andra arbetsuppgifter inom teknisk service. Vissa av arbetsuppgifterna innefattar fysiskt tunga moment.

Kvalifikationskrav:

Du har en för arbetsuppgifterna relevant utbildning på lägst gymnasienivå, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är viktigt att du har god datorvana. För att lyckas i uppdraget behöver du god förmåga att förstå och kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Du är en serviceinriktad person med god social kompetens, praktiskt lagd problemlösare, som fungerar bra i grupp men som även kan arbeta självständigt när situationen kräver det. Du uppskattar omväxlande arbetsuppgifter samt har ett pragmatiskt förhållningssätt med vana att prioritera bland dina arbetsuppgifter, särskilt vid arbetstoppar.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Erfarenhet av arbete med teknisk service i laborativ miljö samt av arbete i en serviceorganisation med kundmöte. Vana vid datoriserade system samt AV-teknik.

Anställningen:

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 2018-09-01 eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. 

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Teknisk samordnare, Johan Fransson, johan.fransson@ebc.uu.se, 018-471 27 80.

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-20. Diarienummer UFV/PA 2018/2256.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej