Inaktiv platsannons

Konsulter inom Datacenter sökes i Göteborg

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget?Just nu söker vi på Atea Göteborg dig som vill jobba som konsult inom Datacenter-området. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

Om tjänsten

Konsulter inom Datacenter sökes Göteborg
Sista ansökan 2018-07-20

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget?
Just nu söker vi på Atea Göteborg dig som vill jobba som konsult inom Datacenter-området. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"Varje dag erbjuder nya utmaningar och att få jobba ihop med branschens kanske mest kompetenta konsulter känns väldigt motiverande och roligt !"
(Lasse Laahanen) 
 
Din roll i laget  
Som konsult inom området Datacenter kommer du vara med på en spännande resa i att bygga upp och stärka vårt konsult-team med just din kompetens. Vi vill vara bäst i Sverige inom vårt område. Du kommer dels jobba med korta och långa kundåtaganden och dels vara en spelare i att ta vårt team till nästa nivå.  
Du kommer ha ett tätt samarbete med dina kollegor och våra speciallistsäljare, men också med våra strategiska partners. Att kontinuerligt jobba med kompetensutveckling är också en viktig del i dina arbetsuppgifter.  
Som konsult kommer du jobba ute hos våra kunder som expert inom ditt område.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Vi ser att du jobbat som konsult tidigare eller jobbat inom IT Operations.  
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Som Konsult inom Datacenter behöver du ha någon av följande kompetenser:  
• Linux (Red Hat, SUSE, Ubuntu)  
• OpenShift  
• Amazon Web Services (AWS)  
• VmWare  
• VmWare Horizon VDi  
• Microsoft Azure  
• Microsoft Windows Server  
• Dell/EMC Storage  
• HPE server/Storage (3PAR)  
• NetApp  
• Huawei Storage/Server
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)