Inaktiv platsannons

Verksamhetsutvecklare/Förändringsledare/Kravfångare i Sundsvall

Om tjänsten

Verksamhetsutvecklare/Förändringsledare/Kravfångare Sundsvall
Sista ansökan 2018-07-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur   
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Sundsvall dig som vill jobba med fokus på att hjälpa våra kunder att ta sig an den djungel som kallas digitalisering. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.
 
Din roll i laget 
I rollen som verksamhetsutvecklare hos Atea arbetar du med strategiska och taktiska frågor. 
Hos våra kunder kommer du att agera både som rådgivare och specialist. Du kommer att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika genom att tex genomlysa verksamhetens processer och verktyg och arbeta fram förslag för effektivisering. Du ska också kunna omvandla verksamhetens behov till effektiva IT-lösningar och sedan stötta kund i sitt förändringsarbete. 
 
Som verksamhetsutvecklare kommer du också att delta i en hel del säljaktiviteter.    
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har en utåtriktad personlighet och en stor vilja att lära dig nya saker. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens: 
  • Gedigen erfarenhet av processutveckling och förändringsarbete 
  • God kunskap och erfarenhet av att leda workshops i syfte att inhämta information, analysera behov och omsätta i praktisk handling  
  • God förmåga att för kund analysera och visualisera samband från vision, mål och processer till informationsmodell och systemkrav  
  • God förståelse för digitaliseringens möjligheter i traditionell verksamhet  
Meriterande egenskaper inkluderar:  
  • Erfarenhet av arbete med kravställning

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Heltidsjobb (förstajobb)