Inaktiv platsannons

Lokalsamordnare till Bonnier News i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

På Bonnier News får du möjlighet att arbeta med en verksamhet som ständigt utvecklas i takt med förändringar i mediebranschen. I rollen som lokalsamordnare har du stor möjlighet till egen utveckling och eget ansvarstagande.

Arbetet innebär:

I denna roll agerar du som en länk mellan företaget och fastighetsägare. Det innebär bland annat att du omförhandlar hyreskontrakt, håller kontakt med aktuella kontaktpersoner hos fastighetsägare samt tar emot beställningar, planerar och administrerar mindre och större ombyggnader i företagets hyrda lokaler. Allt från det lilla till det större - från att sätta upp en hylla eller tavla till att utföra hela hyresgästanpassningar och upprätta relationsritningar vid förändring av lokaler samt se till att det vid behov finns erforderlig byggetablering till hantverkarna.

Det ligger på ditt ansvar att ta in priser och upphandla leverantörer, lämna kostnadsuppskattningar och upprätta budgetar, samt hålla koll på samt bokföra kostnader. Utöver detta ska du utarbeta tidplaner. Kontrollera och signera fakturor.

Du tar in priser, handlar upp och samordnar med entreprenörer. Snickare, elektriker, styr o regler, golv, U-tak, målning, smide, glas osv. I vissa fall upphandla och köpa in byggmaterial, vitvaror eller liknande.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej