Inaktiv platsannons

Vill du ha ett flexibelt jobb där du även blir expert på marknadsföring? i Stockholm

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

 

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning och vill ha en stor variation i din vardag? Vill du ha ett flexibelt jobb med utvecklingsmöjligheter? Är du kanske oerhört träningsintresserad, eller kanske riktigt matlagningsintresserad, eller en riktig skojarclown bland barn? 

Om någon av beskrivningarna stämmer in på dig (eller kanske alla) - Då är du personen vi söker!

 

Jobbar du som Produktambassadör på Brand Impact är du ambassadör för ett visst varumärke under en viss period. Om du jobbar som eventpersonal så ska du ha barnasinnet kvar och är social, glad och utåtriktad.

Du är ansiktet utåt för varumärket och är av oss utbildad specifikt för det aktuella uppdraget. Uppdraget kan vara i en livsmedelsbutik, på en mässa, i en galleria eller på annan allmän plats.

 

 

Om du gillar variation i vardagen, samt undvika ett vardagligt kontorsjobb, och ha möjlighet att ta dig an olika roller så är det här det perfekta jobbet för dig!

Om oss

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi har uppdrag och produktambassadörer från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.


Du kommer antingen förbereda, tillaga, berätta om och bjuda på smakprover av olika produkter eller jonglera med bollar, göra ansiktsmålningar, pyssla eller skoja till det med barn.

Vanligtvis är jobbet förlagt på Torsdagar, Fredagar och Lördagar men även andra dagar kan förekomma.

Arbetstiderna är vanligtvis 11-19 på vardagar och 10-15 på helger men varierar.

Vi erbjuder ett flexibelt deltidsjobb där du själv väljer vilka uppdrag och pass du vill jobba.

Brand Impact ser till att utbilda dig inom Marknadsföring, Exponering, Livsmedelshygien och Försäljningsteknik.

 


 

Vad tjänsten kräver

Viktigt är att du behärskar det svenska språket då arbetet går ut på att interagera med konsumenter.

Har du körkort och bil underlättar det då uppdragen kan vara förlagda på olika platser. Dock inget krav.

Meriterande om du jobbat i matbutik (DVH), inom restaurang eller om du kan uppvisa bilder från din amatörmatlagning/bakning eller om du har erfarenhet med att jobba med barn.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej