Inaktiv platsannons

Vi söker nya stjärnor till vårt säljteam i Gävle! Ansök om jobb hos Totalway idag!

Vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att leverera bästa möjliga resultat. Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet.

Om tjänsten

Om företaget

Totalway grundades 2018 med ambitionen att agera som förebild i branschen genom att eftersträva Sveriges mest kvalitetsmedvetna försäljningsföretag. Totalway samarbetar idag med Förebygg, vilka stolt erbjuder en av de modernaste lösningarna inom brandsäkerhet och ID-skydd.

Läs mer om Totalway på 

Följ oss!! ()

Om tjänsten

Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. Du kommer att ingå i ett team av drivna och ambitiösa individer som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar. Hos Totalway får du en gedigen utbildning om tjänsten och i säljteknik. Vi arbetar med daglig coachning för att du som säljare skall få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll. Vi erbjuder ett utav marknadens bästa provisionssystem. Anställningen påbörjas alltid med en gedigen utbildning för att du ska kunna ge god service och förmedla ett attraktivt erbjudande och kommer till avslut med bästa möjliga utfall. De färdigheter som du bland annat kommer att utveckla är din kommunikationsförmåga, sociala kompetens och ditt självförtroende.Vi erbjuder dig möjligheten till en konkurrenskraftig grundlön med hög provision samt en väl tilltagen bonusstege.

Vi söker dig som:

  • Är tävlingsinriktad och målmedveten.
  • Är stresstålig och kan jobba med högt tempo.
  • Behärskar svenska både i tal och skrift.
  • Har rätt inställning och höga ambitioner.
  • Älskar utmaningar.

Vi erbjuder:

  • Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs)
  • Lön enligt överenskommelse 
  • Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
  • Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget
  • Heltidstjänster (08.00-17.00)

Vi växer så det knakar, vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du jobba för ett dedikerat och proffsigt bolag med bra förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning eller en bakgrund inom idrott men det är inget krav. Oavsett förutsättningar ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare och människa samt uppnå dina personliga mål.

Ansök redan idag utan CV!

Välkommen!

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön
Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse

Arbetsgivarens webbplats

Publicerad den

16-06-2019

Extra information

Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Gävleborgs län | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis