Inaktiv platsannons

Team Lead inom IT i Stockholm

Om tjänsten

Har du en passion för detaljhandel och vill vara med och driva affärsutveckling?  Vill du säkerställa ett effektivt samarbete i en föränderlig miljö samtidigt som du utvecklar ditt ledarskap? Bra, då är divisionen Sales Store platsen för dig. Kom med och stärk vårt Point of Sales (POS) Team och hjälp oss att leverera de bästa IT-tjänsterna till våra butiker över hela världen.


Vill du vara en del av en historisk förändringsresa? Modebranschen förändras snabbt och det innebär att, förutom att hantera det vi redan har på plats, kommer du även vara delaktig i nya, roliga och innovativa projekt. Teamet arbetar nära verksamheten och alla länder där H&M har butiker. Genom dessa relationer kommer du att vara med och skapa en ännu bättre kundupplevelse i butikerna.


Som Team Lead kommer du att leda det dagliga arbetet tillsammans med kravanalytiker, arkitekter och release koordinator. Du förväntas också vara aktiv i POS-teamets ledningsgrupp och du får en stor möjlighet att påverka hur vi arbetar. Rollen kräver nära samarbeten inom teamet, med andra interna intressenter och med våra huvudleverantörer som ansvarar för POS-utveckling.


Divisionen Sales Store ansvarar för utveckling och leverans av IT-system och relaterade tjänster som möjliggör försäljning i butiker över hela H&M-koncernen. POS-teamet ansvarar för IT-tjänsten för alla H&M-koncernens varumärken och länder, exklusive franchise. Teamet hanterar all affärsutveckling för POS och har ansvaret för kravanalys, design och utgåvor av nya releaser, i nära samarbete med våra leverantörer och interna intressenter.


För att lyckas i denna roll har du ett genuint intresse och passion för ledarskap och IT- leverans. Vi tror att du är öppen, ärlig och modig i ditt ledarskap. Du är bra på att kommunicera samt har erfarenhet av att leda team. Vi tror att du är bekväm att arbeta med, och följa upp, externa leverantörer och säkerställa att teamet möter deras förväntningar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra representanter och våra leverantörer och genom dessa relationer skapar du värde för våra butiker.


H&M är en spännande plats för en karriär inom IT! Vår expansion är långsiktig och sker med flera varumärken - vi växer både online och med nya butiker. Detta ställer höga krav på vår IT-miljö och ger oss många roliga utmaningar framöver. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats där vi alla växer tillsammans. Som ett av världens största modeföretag kan vi erbjuda oändliga möjligheter till en framgångsrik och internationell karriär.


Dina ansvarsområden


Som Team Lead på H&M tar du stort ansvar – och har otroligt kul!


Din roll består bland annat av att:


  • Ansvara för ett team av ca. 15 kravanalytiker, release koordinator och arkitekter, inklusive resursplanering
  • Säkerställa planering och fördelning av arbetsbelastning och arbetsuppgifter i deras dagliga drift
  • Coacha och stötta kravanalytiker och arkitekter i deras dagliga analys och designarbete
  • Förbereda och facilitera veckovisa designmöten med våra leverantörer
  • Förbereda och facilitera övergripande tvärfunktionella möten
  • Delta i prioriteringsforum tillsammans med vår business-avdelning
  • Ansvara för kontinuerliga förbättringar av hur vi arbetar internt och med våra leverantörer


Din kompetens


Precis som alla H&M:s medarbetare är du en social, öppen, kommunikativ, försäljningsinriktad och ambitiös lagspelare med stark drivkraft och en positiv inställning.


Dessutom har du dessa kunskaper och erfarenheter:


  • 2-3 års erfarenhet av projekt- och/eller teamledning inom IT
  • Erfarenhet av att arbeta med externa leverantörer i gemensamma utvecklingsleveranser
  • Erfarenhet av att facilitera och leda möten och workshops, både internt och externt
  • Lösnings- och resultatorienterad med förmåga att organisera och skapa struktur
  • Diplomatisk och kommunikativ
  • Utmärkt kommunikationsförmåga i tal och skrift både på engelska och svenska


Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling av integrerade lösningar i stora globala bolag samt erfarenheter av detaljhandel och/eller POS-system. 

Resor kan förekomma.


Låter det intressant? Bli vår framtida stjärna!


För frågor och ytterligare information om denna position, vänligen kontakta personalansvarig Madelene Molin, madelene.molin@hm.com eller ISR Tova Forsslund, tova.forsslund@hm.com. 08-796 55 00.


Ansök med CV och personligt brev senast den 2018-06-22. Vi går igenom ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)