Inaktiv platsannons

Säkerhetsförmedlare Stockholm

Om tjänsten

Nu startar Impressive Relations ett nytt och unikt samarbete med Sveriges nya säkerhets- och smarta hem företag Omnipoint. Som säljare på Impressive Relations har du en av de viktigaste rollerna i detta nystartade projekt som vi driver med en av våra största aktörer - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder nöjda och glada. Initialt kommer du att arbeta med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer även finnas möjlighet i framtiden att arbeta mot företagsmarknaden.

Omnipoint är unika med att kunna erbjuda produkter som inte finns hos konkurrenterna idag. Med dessa produkter har kunderna möjlighet att styra & automatisera sin belysning, larm, lås, garageport m.m samt möjligheten att kunna se live video direkt i en väletablerad plattform. Det unika med plattformen är att den har sex miljoner användare och den möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

 

Tjänsten innebär:

-Kundansvar

-Resande

-Fältförsäljning

-Behovsanalyser

-Ingå i ett team med eget ansvar

 

Din profil:

-Ha ett
grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering

-Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.

-Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.

-Driven och social

-Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister 

Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du kan driva och motivera dig själv samt teamet för att överträffa uppsatta mål. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något du har som mål.

 

 Varför välja oss?

Impressive Relations är ett sälj och bemanningsföretag som startades år 2012. Vi är ett stabilt och väletablerat företag som växer för varje år. Idag har vi samarbeten med flera stora aktörer i hela Sverige. Vi ger våra säljare möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att växa inom företaget. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder säljutbildningar av professionella säljare med hög kompetens. Här får du som anställd själv bestämma hur långt du vill nå.

Impressive Relations utmärker sig på marknaden genom att göra ett bra jobb med goda resultat. Vi ser alltid till de anställdas och kundernas bästa. Vi tror på att växa långsamt och bygga pålitliga relationer. Vår framtidsplan är att expandera inom tre olika affärsområden, Retail, Staffing och Sales. Detta innebär för dig som anställd att du får en trygg bas med olika valmöjligheter. Om ett projekt inte passar dig kan vi internt men även externt rekrytera dig vidare. Är du på tårna från början och visar framfötterna finns alla möjligheter att växa inom företaget. Vi rekryterar i första hand internt, hoppa på nu så finns det goda chanser att bli coach, teamleader eller kanske projektansvarig, oavsett tidigare erfarenhet. En möjlighet som sällan ges.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej