Inaktiv platsannons

Är du Peabs nästa Entreprenadingenjör? i Eskilstuna

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Är du Peabs nästa Entreprenadingenjör?

Som Entreprenadingenjör i Peab är du en nyckelperson i vår organisation. Du blir den som håller i produktionsförberedelser och upprättandet av olika planer. Du kommer att ha många kontaktytor med kunder, leverantörer samt internt inom Peab. I din roll kommer du att upprätta anbudskalkyler/budget tillsammans med arbetschef och platschefer. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration. Du kommer även att fungerar som stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i olika projekt.

Jobbet är spännande, dynamiskt med utmaningar där du blir en del av vårt samhällsbyggande i Södermanland. Du behöver vara strukturerad och ha en problemlösande analysförmåga som resulterar i att du når tids- och budgetmål. Du kan leda projekt självständigt samtidigt som du hanterar samarbete och relationer bra.

Du bör ha en god teknisk utbildning som ingenjör eller flerårig erfarenhet av arbete inom byggbranschen. Ditt geografiska arbetsområde är huvudsakligen Eskilstuna med omnejd så vi önskar någon som känner marknaden lokalt. Vi lägger fokus på personlig lämplighet och arbetar med jämställdhet och mångfald.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej