Inaktiv platsannons

Logistiksäljare i Stockholm

PostNord levererar lösningar för kommunikation, logistik, distribution och e-handel till, från och inom Norden. Säljkanalen Specialistförsäljning Logistik är en enhet inom PostNord Sveriges försäljningsorganisation som arbetar fokuserat mot kunder och potentiella kunder inom Logistikaffären.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
I Team Stockholm/Öst arbetar vi med kunder inom region, Stockholm, Östergötland, Småland. 
Vi söker nu en driven Logistiksäljare till teamet med placering i Stockholm.  
I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla befintliga och nya affärer inom Postnords logistikerbjudande samt att ingå i kundteam som leds t ex av en Key Account Manager. Du ansvarar för intäkter och nyförsäljning på dina definierade kunder och genomför 8-10 kundbesök per vecka. Du rapporterar till Försäljningschefen för Specialistförsäljning Logistik Team Stockholm/Öst. 
 
Du har vad som krävs
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi- logistik samt utbildning i säljteknik och affärsmannaskap, eller har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du har god kunskap om branschen och du är självklart kund- och affärsorienterad. 
Du har dokumenterad erfarenhet från egen säljroll inom logistik på medelstora och stora företag med försäljning av komplexa tjänster/sammansatta kundunika upplägg i minst 5 år. Du är mål- och resultatorienterad. Tjänsten kräver att du har körkort. 
 
Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 
 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej