Inaktiv platsannons

Kreditadministratör till Lantmännen i Stockholm

Om tjänsten


 

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på.

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – samt vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Finans AB är Lantmännenkoncernens eget finansbolag. Bolaget är ett kreditmarknadsbolag vilket innebär en auktorisation av Finansinspektionen. Verksamheten startades 2005 för att finansiera Lantmännens maskinbolags försäljning av lantbruks- och entreprenadmaskiner till slutkund genom avbetalnings- och leasingkontrakt. Bolaget erbjuder även andra finansieringslösningar såsom kort- och inlåningsverksamhet, Agrolkort och Lantmännens Kapitalkonto. Det operativa arbetet hanteras idag av 14 medarbetare, och på grund av ökad efterfrågan behöver de nu stärka upp med ytterligare en resurs. Lantmännen Finans kontor finns i moderna lokaler precis vid Stadshagens tunnelbana på Kungsholmen. 


Har du erfarenhet av administration och kundservice? Är du intresserad av att få in foten på ett välrenommerat finansbolag? Då kan denna tjänst vara för dig!

Om tjänsten
SJR söker nu för Lantmännens räkning en kreditadministratör. Du kommer att ingå i ett glatt och positivt team om 6 personer, och din roll kommer bland annat att innefatta:

  • Administrera utskick av finansieringsavtal
  • Registrera nya kreditaffärer i affärssystemet
  • Arbeta med AML/KYC-frågor för in- och utlåningskunder samt utreda avvikande beteenden
  • Hantera kundtjänstfrågor

Lantmännen sitter i moderna och inbjudande lokaler vid Stadshagen på Kungsholmen.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har erfarenhet av administrativt arbete samt någon form av kundservice. Det är mycket meriterande om du även har arbetat inom bank eller finans.

Som person är du strukturerad, noggrann och arbetar gärna såväl självständigt som i grupp. Du har en positiv energi och glädje som kommer till uttryck i ditt arbete och i ditt förhållningssätt gentemot kunder och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb