Inaktiv platsannons

Supply Coordinator sökes till globalt läkemedelsföretag i Stockholm

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en Supply Coordinator. Vår kund är ett globalt läkemedelsföretag och sitter i fina lokaler i Frösunda i Solna. Tjänsten är på heltid och skall tillsättas i mitten av augusti eller enligt överenskommelse. Detta är ett konsultuppdrag på ca 5 månader med eventuell förlängning. 


Vad innebär rollen

I rollen som Supply Coordinator kommer du att hjälpa Supply Chain Managers i Sverige, Norden och Nederländerna, med fokus på Sverige. Du kommer kommunicera med relevanta funktioner som 3P-lager, kvalitet, ekonomi och försäljning i respektive land och sköta samordning av leveranser från egna fabriker och distributionscentraler. Ditt huvudsakliga ansvar är att bidra till en stabil leverans av produkter med relaterade uppgifter såsom orderhantering, fakturering och prognoser. Det kommer också att ingå i rutinarbete som rapportering, avstämning, underhåll i ERP-system, insamling av information och arkivering. Du kommer att rapportera till ansvarig chef för Supply Chain Operations i Norden och Nederländerna.

 

Lämplig bakgrund

Vi ser att du har en universitetsutbildning inom ekonomi och/eller logistik. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter där du hanterat orderläggning, orderflöden, fakturering och prognoser. Du har utmärkta Excelkunskaper och är systemvan.

Som person är du strukturerad, analytisk och har förmågan att arbeta med detaljer likväl som du ser helheten. Du kan arbeta självständigt såväl som i team och är bra på att analysera situationer. Vidare är du anpassningsbar och en är problemlösare. För att klara rollen är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. 


 Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb