Inaktiv platsannons

Löneadministratör till Åstorp i Helsingborg

Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Är du en flexibel person som drivs av god service och problemlösning? Till vår konsultverksamhet söker vi nu en lönekonsult med placering hos vår kund i Åstorp.Lönerna är outsourcade. Dina arbetsuppgifter innefattar ändå stora delar av löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna till slutbearbetning av underlag för lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övriga ekonomiska rapporter kopplade till lön och är ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. 

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Är du en flexibel person som drivs av god service och problemlösning? Till vår konsultverksamhet söker vi nu en lönekonsult med placering hos vår kund i Åstorp.

Arbetsuppgifter
Lönerna är outsourcade. Dina arbetsuppgifter innefattar ändå stora delar av löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna till slutbearbetning av underlag för lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övriga ekonomiska rapporter kopplade till lön och är ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. 

Även en del HR-administration kan förekomma i form av att ta fram anställningsavtal, administrera arbetsgivarintyg samt att var behjälplig med övrig förekommande administration kring lön. Tjänsten innebär även en hel del statistik och rapportering.

Lämplig bakgrund

Du har arbetat med lön sedan tidigare, gärna på medelstort eller stort bolag och helst med både tjänstemän och kollektivanställda. Om du har arbetat med att utveckla processerna inom lön är det meriterande.
Du drivs av att förbättra och förenkla och du trivs med förändringsarbete. Du är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå.  Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du trivs med samarbete och att vara del av ett team.

Erfarenhet av ett större affärssystem, gärna Agda, är meriterande.  

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb