Inaktiv platsannons

Kreditanalytiker till telekombolag med start omgående i Stockholm

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en Kreditanalytiker som kan bistå vår kund med förvaltning av befintliga kreditprocesser för deras konsumentaffär i Sverige, Finland och Danmark. Uppdraget förväntas starta omgående och sträcker sig ca 9 månader framåt, med stor chans till förlängning. Kunden sitter i fina lokaler vid Mall of Scandinavia i Solna.

Du kommer att ingå i en grupp om ca fem personer och du rapporterar till Credit Manager. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att analysera och sammanställa data likväl som att delta i möten och på ett positivt sätt föra dialog och upprätthålla samarbetet gentemot de olika intressenterna.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Sammanställa statistik månadsvis över utvecklingen – kreditförluster, avslagsorsaker etc
  • Analysera ingående enskilda beteenden eller specifika delar som sticker ut
  • Förklara och vara ett bollplank till medarbetarna inom Consumer och Product gällande kreditfrågor/processer
  • Upprätthålla samarbetet med respektive samarbetspart i varje land, dvs Sverige, Finland och Danmark
  • Delta på möten, diskutera förändringar/förbättringar etc
  • Förbereda ärenden för kreditkommittén

 

Vem söker vi och vem är du?

För att passa i rollen har du relevant utbildning och vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från finansbranchen är mycket meriterande men inget krav. Rollen består till stor del av analys och att sammanställa stora datamängder varför vi tror att du har ett brinnande intresse för analys och rapportering. Rollen kommer att innebära många kontaktytor varför det krävs att du är en god kommunikatör, har ett positivt förhållningssätt och är van vid och uppskattar att bygga och upprätthålla relationer. Du har mycket goda kunskaper inom Excel samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Talar du finska är det ett stort plus.

På ett mer personligt plan är det av stor vikt att du är en analytisk person som ser helheter och samband. Din stora kontaktyta förutsätter att du är kommunikativ och initiativtagande. Vi söker dig som är ivrig att lära sig nytt, är beredd att ta tag i saker och är handlingskraftig. 

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb