Inaktiv platsannons

Sommarjobb som kredithandläggare till bank i Solna i Stockholm

Är du en nyutexaminerad ekonom eller student på universitet/högskola som vill få chans att jobba som kredithandläggare i sommar? Vill du arbeta i en positiv och härlig miljö i Solna? Läs då... Till vår kund som är en mindre bank s...

Om tjänsten

Är du en nyutexaminerad ekonom eller student på universitet/högskola som vill få chans att jobba som kredithandläggare i sommar? Vill du arbeta i en positiv och härlig miljö i Solna? Läs då detta

Till vår kund som är en mindre bank söker vi nu en junior kredithandläggare. En stor del av ditt arbete kommer innefatta administration och kreditbedömning av lån och kontokrediter. Vår kund sitter i fina och ljusa lokaler i Solna. Uppdraget påbörjas omgående och pågår 3 månader, därefter finns chans till förlängning. Du kan vara studerande vid universitet/högskola och få chans till extraarbete efter sommaren alternativt vara nyutexaminerad ekonom och få chans till en förlängning efter sommaren.

Arbetsuppgifterna

Under din dag som kredithandläggare hos vår kund i Solna kommer du tillhöra en kreditgrupp. Du kommer kreditbedöma företag och privatpersoner samt sköta övrig administration av krediter. Krediter till privatpersoner består av privatlån och kortkrediter. Tillsammans med övriga medarbetare besvarar du även inkommande telefonsamtal och email.

Bakgrund
Vi söker dig som är ekonom och som söker ett sommarjobb efter dina nyligen avslutade studier. Du kan även vara studerande nu och söka ett meriterande arbete.  Du ska trivas att arbeta administrativt och med krediter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter från bank eller kreditmarknadsbolag men det är inget krav. Du bör kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska samt ha goda kunskaper i Officepaketet.

Tjänsten ställer höga krav på att du är engagerad, noggrann och att du vågar fatta beslut. Du kommer att ha mycket kundkontakt per telefon och ska bemöta kunderna på ett förtroendeingivande och positivt sätt. Samtidigt skall du ha en stark drivkraft och en mycket god samarbetsförmåga. 

Vår kund erbjuder dig ett ansvarsfullt och utvecklande arbete i en föränderlig och positiv miljö. 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb