Inaktiv platsannons

Administratör med fokus på fakturering till vår kund i Danderyd i Stockholm

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad person som gillar att arbeta i en bred roll? Nu söker vi på SJR en ekonomiassistent för konsultuppdrag på 75%-100% med start omgående. Uppdraget sträcker sig fram till september och därefter finns mycket goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med den löpande bokföringen såsom registrera kvitto, stämma av kortbankkonto mot redovisningen. Arbetet kommer också omfatta registrering av tidrapporter, skapa kundfakturor, registrera och skicka fakturor till kunder dels via mail, brevpost samt registrera i kunders fakturaportaler.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi och har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du även kunskap inom löneadministration ser vi det som ett plus. Du ska vara en van datoranvändare och ha mycket goda kunskaper i Officepaketet. Redovisning och fakturering sker i Pyramid.

 

Som person levererar du hög kvalitet och service genom att vara noggrann, ambitiös, lyhörd och serviceinriktad. Du är en prestigelös person som gärna hjälper till och avlastar dina kollegor. För att trivas i rollen ska du vara självgående, lösningsorienterad och bra på att organisera och samarbeta. Du ska kunna ta egna initiativ och komma med nya idéer. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 75 % - 100% med start omgående som sträcker sig till september med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb