Inaktiv platsannons

Driven Finance Assistant till Intertrust i Malmö!

Om tjänsten

 

Intertrust is a global quality leader in the trust and corporate services sector, providing a broad range of high-end legal and financial administrative services to corporations, funds, financial institutions and private individuals from every corner of the world. Today, we have over 2,500 specialists working from 39 offices in 28 countries and the Nordics works as one organization with offices in Copenhagen, Helsinki, Malmö, Stockholm and Oslo. You are welcome to read more about Intertrust at our webpage, .

 

 

Har du erfarenhet av att arbeta med kundreskontra och tycker att det är roligt? Är du en lagspelare som gärna vill arbeta i en internationell dynamisk organisation? Då är rollen som Finance Assistant på Intertrust något för dig! Du kommer att ingå i det Nordiska finansteamet där ditt ansvar blir att driva, utveckla och förvalta just kundreskontran. Intertrusts fräscha och trevliga lokaler ligger mitt i centrala Malmö med goda pendlingsmöjligheter och utöver det erbjuds du ett gäng härliga kollegor, för tillfället 11 till antalet, och med tiden goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen att haka på Intertrusts framgångsresa!

 

Exempel på arbetsuppgifter

  • fakturering månads- och kvartalsvis
  • bokningar
  • avstämningar
  • behjälplig vid bokslutsarbete
  • back-up för AP
  • interna och externa kundkontakter

 

Lämplig bakgrund

För denna tjänst ser vi att du har någon form av ekonomisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har vana av att arbeta med kundreskontra och god förståelse för debet och kredit. Du är van vid och har hanterat hela flödet av reskontra och det är meriterande om du även har arbetat med lite löpande redovisning och varit behjälplig vid bokslut. Vidare har du god datorvana och du tycker om och har förmåga att ta till dig IT system.  Det är också viktigt att du känner dig bekväm i att ta dig fram på engelska, både i tal och skrift.  

 

Din personlighet

Vi ser att din noggrannhet är av yttersta vikt, att du med stolthet vill genomföra och lämna ifrån dig ett riktigt bra arbete. Du är ansvarstagande och har en flexibel inställning till din vardag – att serva både kunder och kollegor är också något du tycker är roligt. Du tycker om att bygga och utveckla strukturer för ett effektivt arbete och du har god förmåga att se till detaljer, vågar ifrågasätta och slutföra dina uppgifter. Utöver detta har du en positiv och lojal inställning.

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb