Inaktiv platsannons

Mjukvarutestare till våra radarsystem i Göteborg

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Vi är 430 anställda, varav 250 i Göteborg. Övriga finns på våra siter i Syracuse, USA, och i Halden, Norge.

Du kommer att tillhöra sektionen Signal and Data Processing som ansvarar för mjukvaruutveckling på Surface Radar Solutions.

Din framtida utmaning

Brinner du för systemutveckling i teknikens framkant?

Är du van vid att arbeta med komplexa system och skapa högkvalitativa lösningar?

Vill du arbeta i en fullt teambaserad Agil organisation?

Då har du hittat rätt.

Vi söker dig som vill arbeta med verifiering och testning av programvara i våra radarsystem. Du har ambition och drivkraft att utveckla dig själv och trivs med att jobba i ett tvärfunktionellt agilt team där du bidrar till teamets utveckling. Du gillar att ta ansvar för helheten och delar gärna med dig av dina kunskaper inom verifiering och teknisk testning.

Vi erbjuder dig en stimulerande miljö med möjlighet att arbeta med erfarna kollegor i en mängd olika utvecklings och kundprojekt.

Den du är idag

Du har en teknisk högskoleutbildning och ett genuint intresse för test och verifiering av mjukvara. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom något av följande områden:

  • Test och verifiering, testautomatisering och skriptutveckling
  • Exploatory testing
  • Programvaruutveckling
  • Verktyg så som Jenkins, Fitnesse, Git, Bash-scripting
  • Continuous integration/delivery 

Du är trygg i att presentera och kommunicera resultat av test. Du har en "agil inställning" och gillar att arbeta i team enligt Scrum eller Kanban. Att hantera nya frågeställningar och miljöer ser du som en naturlig del av jobbet och du väljer enkla och effektiva lösningar. Du är öppen för att prova olika teknikområden och vill utvecklas både personligt och professionellt.

Arbetet genomsyras av våra gemensamma värderingar ”Courage, Curiosity, Togeteherness, Transparency, Passion and respect”.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.  

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)