Inaktiv platsannons

DevOps till Public Safety i Göteborg

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Vill du hjälpa polisen att bli mer effektiv, snabbare rädda liv och avbryta brott? Vill du underlätta för väktare, se till att värdetransporter kan skötas effektivt eller att tunnelbanan och bussar kör med minsta möjliga störning?

Public Safety är en enhet inom Saab som utvecklar stora verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet, på en global marknad. Våra system används av polis, väktarbolag, värdetransportbolag, på flygplatser och inom transportsegmentet. Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus. Vi arbetar i team, agilt och med scrum.

Vi - din nya arbetsgivare, lägger stor vikt på kompetensutveckling och kunskapsutbyte och vi ger våra team bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och utvecklas. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Våra team kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism. Vi värdesätter prestigelöshet.

Din framtida utmaning

Vi vill ta nästa steg i vår utveckling då vi har en spännande tid framför oss, vi behöver dig för att hjälpa oss. Du som DevOps kommer arbeta ihop med flera agila utvecklingsteam för att förbättra arbetssättet kring framförallt Continuous Integration, Continuous Delivery, operations och test. Ditt arbete kommer vara att effektivisera hela vår utvecklingsprocess genom automatisering, förenkling och samordning av arbetssätt runt och kring systemutveckling och leverans.

Du ska underlätta för systemutvecklingen genom att göra det lätt att göra rätt!

Vår utveckling sker i .NET-miljö och du är länken mellan systemutveckling och infrastruktur. Att strömlinjeforma, förändringsleda, automatisera, installera, klustra, paketera och konfigurera är begrepp du trivs med. Allt detta gör du med våra verktyg och har vi inte dem så hittar du dem, du löser systemutvecklingens problem tillsammans med dina kollegor. Vi samarbetar tätt, hjälps åt och coachar varandra. Tillsammans med dina kollegor kommer du planera, prioritera, utvärdera och utveckla arbetet och samarbetet för att bli ännu bättre. Du kommer få arbeta med frihet under ansvar, vi är beroende av dig, ditt engagemang och dina idéer för att föra våra produkter och kunder framåt!

Den du är idag

Vi söker dig som vill bidra till ett säkrare samhälle, där människor känner sig trygga. Du har programmerat och har erfarenhet av infrastrukturarbete, du kan Microsoft Produkt Portfölj. Du har en relevant utbildning inom Data/IT/Systemutveckling, gärna från högskola. Ett stort plus är om du är DevOps idag.

Det vi använder idag på Ops sidan är MS SQL, ADFS, Powershell, Windows och VMWare för optimering. På Dev använder vi .Net Framework Visual Studio/Resharper, GIT, Gherkin, BDD, Jira, Confluence, Bitbucket och TeamCity. Du kan våra verktyg och antagligen några till som inte vi känner till.

Ditt genuina intresse av att förenkla, samordna och automatisera processer för att frigöra tid och säkerställa snabba leveranser med hög kvalitet, är det du brinner för. Du är självgående, engagerad, har lätt att samarbeta med andra och få med dig dem på dina idéer.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval till sista ansökningsdagen!

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

24-07-2019

Extra information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Västra Götalands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis