Inaktiv platsannons

Senior ILS Ingenjör i Växjö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Communication and tactical solutions erbjuder och levererar infrastrukturlösningar för säker kommunikation samt ledning. Vi finns på en internationell marknad och har kunder och leverantörer i många olika länder. Kunderna har ofta höga krav på funktion och säkerhet samtidigt som systemen ska tåla tuffa miljöer, vilket vi möter med robusta och flexibla lösningar som baseras på både våra egna produkter men också på tredjepartsprodukter.

Placeringsort är inte fastlagd men det finns möjlighet att utgå från Växjö, Linköping, Arboga och Stockholm.

Din framtida utmaning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer i första hand att vara kundkontakt för att samordna och ihop med kund strukturera ILS-arbetet i pågående projekt. Det kommer också innebära framtagning av LSC-modeller för offertutvärdering och uppföljning, underhållsberedning, driftsäkerhetsanalys, reservmaterieluppbyggnad och produktion av underhållsdokumentation. Det kommer också att innefatta projektledning inom ILS för olika projekt. Kulturen som råder på sektionen genomsyras av viljan att vara affärsmässig och prestationsinriktade med god kvalité gentemot kunder.

Du kommer att vara drivande i planering, framtagning och genomförande av ILS-uppdrag. Du kommer att rapportera till Projektledning men också till kunder och chef.

Resor förekommer i tjänsten.

Den du är idag

Vi söker dig som är väl förtrogen med ILS-begreppet som används inom Försvarmakten och FMV. Du känner till materiellivscykelplanering/processer som används inom FTN:s hela vidmakthållandefas. Du trivs med att ta eget ansvar och på egen hand strukturerar och driver processer framåt för att kunna slutföra uppgiften på bästa sätt. Du är lösningsorienterad och lyhörd och kan hjälpa kunden till en önskvärd slutprodukt. Du har en god samarbetsförmåga och personkännedom. Du har inga problem med att vara föredragande för kund och internt Saab.

Vi söker dig som har:
-Lång erfarenhet av ILS-arbete inom Försvarsmakten alternativt FMV
-Körkort B
-Skriver och talar engelska
-Högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande relevant utbildning i Försvarsmakten.
-Kommunikation är meriterande

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att eventuell anställning föregås av en säkerhetsprövning utfört av myndighet.

Vi tillämpar löpande urval vid denna rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan annonstiden gått ut.
Är du en match på den vi söker så tveka inte utan sök redan idag!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)