Inaktiv platsannons

Vi söker en Luftvärdighetsingenjör i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Affärsenhet Aviation Services erbjuder kundanpassade supportlösningar till den civila och militära flygmarknaden, och under denna enhet befinner sig vår avdelning CAMO and Logistic Services. På denna avdelning kommer du bli en del av ett team inom sektionen Fleet monitoring and Regulations. Vår verksamhet är styrd av flygregelverk för fortsatt luftvärdighet då vi arbetar som tjänsteleverantör till Försvarsmakten FLYG i samarbete med FMV.

Som anställd hos oss är man med och bidrar till det som gör oss unika som företag och arbetsgivare. Vi kallar det för vårt ”Thinking Edge”, vilket du kan lära dig mer om via länken nedan:

Prestation, ansvarstagande, samarbete och kommunikation är ledord som beskriver vår kultur!

 

 

Din framtida utmaning

Är att som en del i ett team arbeta som Luftvärdighetsingenjör inom processer och regelverk.

Arbeta som genomförs är att åt kund producera och vidmakthålla regelverk och publikationer gällande hantering av underhållsinformation, i första hand inom flygområdet men kommer även att verka inom områdena Mark, Sjö och Ledning.

Arbetsuppgifter innefattar att:
- definiera och utveckla verksamhetsprocesser
- dokumentera och uppdatera rutiner/regelverk på en övergripande nivå tillsammans med kund och operatör
- tydliggöra inom organisationen Militära och Civila Luftfartsregler mapp krav, ansvar och uppföljning för vår verksamhet
- Utarbeta och genomföra utbildningar internt Saab och externt på uppdrag av kund inom gällande Militära och Civila Regelverk/Bestämmelser och verksamhetsmodell.
- driva tekniska uppdrag inom området regelverk, tekniskt systemstöd inom befintliga kundbeställningar

Den du är idag

Tjänsten innebär många kontakter och samarbete i regelverksteamet, med kund och inom Saab och vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Du trivs med att utveckla processer och rutiner.

Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt och är noggrann och systematiskt lagd.

Du har erfarenhet och kunskap inom arbete kopplat till regelverk som EASA Part-145/Part-M, RML V6A/D eller liknande för Sjö,Mark el Ledning och det är meriterande om du har dokumenterad utbildning inom området.
Har du även erfarenhet av att arbeta med uppföljningssystem för underhåll så är det en mycket bra bas för att bidra med kompetens inom våra kunduppdrag inom regelverksområdet.

Eftersom vi är verksamma på flera orter finns följande möjliga placeringsorter; Linköping och Luleå. Beroende på placeringsort kan antalet resdagar variera. B-körkort krävs.

En del arbetsuppgifter berörs av försvarssekretess varför eventuell anställning föregås av en säkerhetsprövning utfört av myndighet.

Vi tillämpar löpande urval vid denna rekrytering vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut.
Motsvarar du den profil vi efterlyser så tveka inte utan sök redan idag!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)