Inaktiv platsannons

Drifttekniker till STC i Sodertalje

Om tjänsten

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Vi söker en drifttekniker till Underhåll på STC i Södertälje. På STC sker all forskning och utveckling för Scania vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker kommer du ansvara för drift och underhåll av våra process- och mediainstallationer.
Vårt uppdrag är att se till att provceller och testriggar har rätt tillgänglighet året om och att alla kontorslokaler har rätt inomhusklimat. Det ingår även planering och genomförande för avhjälpande- och förebyggande underhåll, kontakt med leverantörer och deltagande i olika projekt.
En viktig del av ditt arbete är att se till att anläggningarna inom ditt område utnyttjas så energi- och kostnadseffektivt som möjligt.

Din profil
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. För denna tjänst gäller att du är noggrann samt har ett högt säkerhetstänk, är positiv, ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik.
Då du har daglig kontakt med våra kunder är känsla för service en viktig egenskap. Du kommer tillhöra en underhållsgrupp men de flesta arbeten sker självständigt vilket ställer krav på eget driv och initiativkraft.

Beredskap kan ingå. B-körkort är ett krav.

Kunskaper inom PLC och frekvensomriktare är meriterade, liksom kunskaper i engelska i tal och skrift.

För ytterligare information, kontakta gärna:
Juha Orava, Underhållsledare, tfn: 08 – 553 897 74
Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn: 08- 553 857 58

Plats: Södertälje
Anställningstyp: Heltid, dagtid, beredskap kan förekomma.

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 19 augusti 2018.
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

About the job
  • Title: Drifttekniker till STC
  • Business area: Maintenance
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2018-08-19
  • Job Id: 20181146
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej