Inaktiv platsannons

Underhållsledare inom Produktionsunderhåll Transmission i Sodertalje

Om tjänsten

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för en grupp underhållstekniker som jobbar skift och dagtid inom produktionsunderhåll på Transmission Manufacturing.
Dina arbetsuppgifter är både strategiska och operativa. Du kommer att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Uppföljning av den egna verksamheten är framträdande.
Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kontakter med den produktionsavdelning din verksamhet samarbetar med.
Du är en viktig del i vår ledningsgrupp inom produktionsunderhåll på Transmission och verkar för att hela organisationen svarar upp mot ställda krav och förväntningar. Förbättringsprojekt och samarbete med övriga organisationer inom Scania Industrial Maintenance är en naturlig del av tjänsten. 

Du har:

  • Minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning.
  • Ett antal års arbetslivserfarenhet i ledande befattning ifrån liknande verksamhet.
  • Kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete.
  • Kunskaper och förståelse av SPS och TPM meriterande.
  • Kunskaper i engelska i tal och skrift.

Din profil
Du är en öppen, nyfiken och positiv person som har lätt för att samarbeta och upplever uttrycket ”inget är omöjligt” som positivt.
Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati och du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer inom egna organisationen med det produktionsavsnitt du samarbetar med.
Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning, personalansvar och maskinkunskap och ett redan stort kontaktnät inom Scania ses också som en stor fördel.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Thomas Johnson, Underhållschef  tfn: 08-553 804 00
Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn: 08-553 85758

Plats: Södertälje
Anställningstyp: Heltid

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 31 oktober.
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

About the job
  • Title: Underhållsledare inom Produktionsunderhåll Transmission
  • Business area: Managers/Project Managers
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2018-10-31
  • Job Id: 20181091
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej