Inaktiv platsannons

Distriktschef Väg och Anläggning Värmland i Stockholm

Om tjänsten

Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom verksamhetsgrenen verkar Infrastruktur, Grundläggning och Stora Projekt som rikstäckande regioner medan de specifika Väg och Anläggningsregionerna är geografiskt placerade – V&A Norr, V&A Väst, V&A Syd, V&A Mellansverige och V&A Stockholm.

Region Väg och Anläggning Väst söker nu en ny Distriktschef till sitt distrikt i Värmland.

 

 

Distriktschef Väg och Anläggning Värmland

Då vår nuvarande Distriktschef i Värmland går vidare mot nya utmaningar inom verksamheten söker vi nu hans ersättare. Distriktet utför uppdrag för industri, offentliga kunder och övriga privata företag. Distriktet sträcker sig över hela Värmland och arbetet sker i nära samarbete med resten av regionen.

Vill du vara med och realisera vår affärsplan 2020?

I rollen som Distriktschef leder och utvecklar du verksamhet och medarbetare mot tydliga målsättningar. Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet. Affärsplanen, våra värderingar, vår ledarfilosofi och Skanskas samhällsengagemang är viktiga förutsättningar för dig tillsammans med dina medarbetare. En stor del av ditt arbete är distriktets försäljnings- och anbudsarbete liksom att skapa olika affärsupplägg och rätt förutsättningar för att bedriva våra projekt. Du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och i ditt personalansvar ingår att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.

Som del av regionens ledningsgrupp är du dessutom en nyckelspelare i regionens strategiska utveckling och du rapporterar till din Regionchef

Du älskar att skapa affärer och utveckla medarbetare!

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid att du har
- ett nära ledarskap med god förmåga att skapa väl fungerande team och brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare.
- har dokumenterad affärsvana
- engagemang för produktion och arbetsmiljö
- flerårig erfarenhet av byggbranschen

Har du högskoleutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning så är det meriterande.

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande.

Givetvis erbjuder vi en rad olika förmåner som företagshälsovård, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

Ansök redan idag

eller senast 2018-06-24 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Arfvidsson, Regionchef: 010-448 40 21 eller Christer Fransson, HR Partner: 010-449 18 44

Välkommen med din ansökan!

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll med syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare samt varumärke. Inför bakgrundskontrollen inhämtas ditt medgivande.


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)