Inaktiv platsannons

BoKlok söker Biträdande Produktionschef i Stockholm

BoKlok söker Biträdande produktionschef till...   BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris f...

Om tjänsten

BoKlok söker Biträdande produktionschef till Stockholm

 
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Dina arbetsuppgifter

 
I rollen som biträdande produktionschef arbetar du nära produktionschefen och bidrar med att driva arbetet på arbetsplatsen framåt. Du är även behjälplig i frågor gällande säkerhet och arbetsmiljö samt följer upp de beslut som fattats och säkerställer att dessa efterföljs.
 
I din roll har du löpande samarbete med projektledare, underentreprenörer och andra aktörer för att garantera att projekten lever upp till högt satta kvalitetskrav samt följer tidsplan. Största delen av din tid kommer att ske ute på de olika byggarbetsplatserna där du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. Du tillhör vårt marknadsområde Stockholm Öst, med en geografi som innefattar östliga kommuner i Stockholmsområdet, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. 
 
Du rapporterar till Affärschefen för Stockholm Öst med placeringsort i Nacka.
 
Din profil
 
• Gymnasieingenjör / byggnadsingenjör eller motsvarande kompetens
• 2-5 års erfarenhet av arbete i byggbranschen, gärna som biträdande arbetsledare eller liknande
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• God datorvana
• Körkort och tillgång till egen bil
 
Du drivs av att genomföra flera projekt parallellt på utsatt tid och med hög kvalité. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha förmågan att på ett naturligt sätt samordna en grupp och samarbeta med andra. Vidare är du en person med god processkännedom och detaljkunskap som gärna delar med dig av din lärdom samtidigt som du är öppen för andras input. Planering är en naturlig del i ditt arbete och du arbetar strukturerat, systematiskt och lösningsfokuserat för att uppnå uppsatta mål.
 
Att arbeta på BoKlok innebär också att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du gärna delar med dig av din erfarenhet till övriga kollegor. Också att du trivs i ett företag där det fattas beslut snabbt och enkelt!
 

Vad BoKlok kan erbjuda dig

 

Hos BoKlok har du möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar i rollen som Biträdande Produktionschef. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och möjlighet att utveckla rollen framåt. Vi på BoKlok är ett engagerad gäng och uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre.

 
 
Ansökan
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)