Inaktiv platsannons

Strategiansvarig proaktivitet och kampanjerbjudanden privat i Sundbyberg

Om tjänsten

Om jobbet

Till Segment Management Privat inom Svensk Bankverksamhet söker vi en Affärsutvecklare med ansvar för proaktivitet och kampanjerbjudanden.

I rollen ansvarar du för att kundbehoven och säkerställer att framtagna modeller från Customer Value Management (CVM) ger önskad kundnytta vid implementering, i nära samarbete med segmentsansvariga. Baserat på framtagna kundresor och privatstrategin deltar och bidrar du i prioritering och utvecklingen av proaktiva kunderbjudanden och CRM funktionalitet. Du ansvarar också för att koordinera och planera löpande erbjudanden och kampanjer till våra kunder i nära samarbete med segmentsansvariga. Du är en nyckelperson för hur vi bearbetar och kommunicerar med våra privatkunder utifrån uppsatta strategier och aktivitetsplaner.

Mer om rollen

  • Länk mellan SBV och CVM
  • Kravställare i utveckling och förvaltning av CRM-verktyget
  • Säkerställa tillsammans med Channel Management(CM) inom SBV att erbjudanden och arbetssätt genererar försäljning, god kundupplevelse och god medarbetarupplevelse

Arbetet sker i nära samarbete med CM (SBV), CVM samt CRM projektet (DB).

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du har en gedigen bakgrund inom retail och digitalisering, där din kreativitet och förståelse för kundens behov har varit avgörande för framgång. Du är en erfaren och affärsorienterad person med förmågan att snabbt växla från taktiska detaljer till strategiska frågeställningar.

Din analytiska och kommunikativa förmåga är hög. Du har förmågan att se enkelheten i det komplexa och att bryta isär frågor i mindre delar, genomföra, pröva, lära och komma framåt med tempo. Agila arbetsmetoder ligger dig varmt om hjärtat.

Som person har du lätt för att samarbeta och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Du kommer att rapportera till Chef Segment Management Privat.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)