Inaktiv platsannons

Applikationsansvarig @ Tele2 B2B i Kista

Om tjänsten

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Nu söker vi en Applikationsansvarig. Är du den vi letar efter?

Det här är jobbet…

IT B2B Sweden levererar IT-jänster som stödjer Tele2s leveranser till stora och medelstora företagskunder inom WAN, LAN och telefoni. Vi är ca 110 personer uppdelade i tre team som arbetar med projektledning, utveckling och förvaltning.

Vi vill nu förstärka Application Management-teamet med en Applikationsansvarig för två av våra egenutvecklade system. Melody för orderhantering och installed base samt TSO, en webbportal för företagskunder.

Som Applikationsansvarig inom IT B2B kommer du att vara verksamhetens huvudkontakt inom IT avseende krav, underhåll och drift. Det är därför viktigt att du har förmåga och trivs med att kommunicera och samarbeta med olika parter.

En viktig del i ditt ansvar är också att identifiera möjligheter att utveckla och förbättra processer och arbetssätt för de IT-system som du ansvarar för.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak bestå av:

  • planera och följa upp applikationsdrift
  • detaljplanera och leverera kontinuerliga serviceförbättringar
  • följa upp leveranser från våra utvecklare
  • ansvara för teknisk roadmap

Det här är vad du har…

Kvalifikationer:

  • Systemvetenskaplig utbildning
  • 2 års erfarenhet av applikationshantering
  • Erfarenhet av infrastruktur i större företag
  • Microsoft SQL Server Platform
  • Hantera AD-grupper
  • MS Windows server
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Följande är meriterande men inte ett krav

  • Certifiering inom ITIL
  • Erfarenhet av systemintegrationer
  • Grundläggande kunskap om Telecom

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och har förmågan att knyta nya kontakter såväl som att vårda befintliga. För att vara framgångsrik i rollen bör du vara diplomatisk samtidigt som du kan sätta ner foten när det behövs. Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt och gilla att arbeta resultatinriktat.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Är du en applikationsansvarig som har jobbat ett par år och vill jobba i en dynamisk arbetsmiljö så tror vi att du är helt rätt person för oss. Och att vi är helt rätt plats för dig. Vi ser fram emot att få träffa dig.

 

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

 

Tjänsten är placerad i Kista.

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb