Inaktiv platsannons

Account Managers till Large Enterprise i Sundsvall

Om tjänsten

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.    Nu söker vi dig som vill jobba som Account Manager  

 

Nu söker vi efter drivna och passionerade Account Managers som lever och andas försäljning. Har du det som krävs för att anta utmaningen?

Det här är jobbet…

Som Account Manager i gruppen Large Enterprise Region North har du det yttersta försäljningsansvaret för våra företagskunder i Large segmentet inom Norrlandsregionen.

Fokus ligger på nykundsbearbetning samt att öka engagemanget hos våra befintliga kunder. Du driver hela säljprocessen från start till mål tillsammans med ditt kundteam. Du arbetar med stor passion för att hela tiden stärka våra kundrelationer och öka våra marknadsandelar.

Det här är vad du har…

Erfarenhet av försäljning inom B2B It, gärna telecom. Förmågan att etablera relationer och driva beslutsprocessen. Du arbetar tålmodigt för att uppnå både de på kort och lång sikt uppsatta målen samt dina egna utvecklingsmål. Förmåga att se till kundens helhet och behov och kan genom kreativitet och utmanaranda skapa långsiktiga kundrelationer I den här tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat samt har B-körkort.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

En plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. Möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Är du en Säljare som brinner för din affär, vill jobba i en energisk miljö och tycker att It & Telecom är spännande och utvecklande, tror vi att du är helt rätt person för oss, och, att vi är helt rätt plats för dig. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.  

Tjänsterna är placerad på något av våra kontor, Sundsvall, Östersund, Umeå eller Luleå.

Välkommen med din ansökan senast den 31/8 2018. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Deltidsjobb