Inaktiv platsannons

Underhållsledare till Vattenfall Services i Uppsala

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla våra kunders elanläggningar? Vi behöver nu förstärka vårt team med en underhållsledare i Uppsala.
 

Din roll som underhållsledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete där du leder medarbetarna i det dagliga arbetet för att på bästa sätt leverera professionella underhållstjänster i våra kunders elanläggningar.

Som underhållsledare ansvarar du för planering och genomförande av våra underhållsprojekt så att dessa levereras till rätt kostnad, tid och kvalité i enlighet med våra kundavtal. Underhållsprojekten består av ett flertal uppdrag i varierande omfattning som vardera kan pågå i allt från någon timme till flera månader. Uppdragen avser förebyggande och felavhjälpande underhåll av apparater och komponenter samt mindre byggprojekt i våra kunders elanläggningar som omfattar spänningsintervallet 10-400 kV.

I arbetsuppgifterna ingår att utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer, begära avbrott i elnätet, ordna utrustning, materialbeställningar, kundkontakter, samordning, återrapportering mot beställare, hantering av budget och tidplaner,  kalkyl- och anbudsarbete mm alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.

Dina kvalifikationer som underhållsledare
• Teknisk utbildning på gymnasienivå
• Ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade från arbete med elanläggningar, produktionsanläggningar eller liknande
• Goda ledaregenskaper, vi ser gärna att du tidigare arbetat som underhållsledare/produktionsledare/projektledare eller motsvarande inom entreprenadbranschen
• Goda kunskaper i Office-paketet och van datoranvändare
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
• B-körkort
• Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA 14, BAS-P/U, och/eller har kunskaper inom AB04/ABT06
Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

Placeringsort Uppsala

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)