Inaktiv platsannons

Avdelningschef Stationer till Vattenfall Services i Örnsköldsvik

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en Avdelningschef Service Stationer Örnsköldsvik till Affärsområde Nord med placering på någon av orterna (Örnsköldsvik, Sundvall eller Bispgården).

Din roll som avdelningschef
Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I den här rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Du tillsammans med dina medarbetare ansvarar för att fortsätta utveckla oss fram till önskad position.
Du kommer att leda en avdelning med medarbetare på ett flertal orter. Här finns en ständig utmaning i att vara en närvarande chef som kan leda på distans. Dina medarbetare har olika bakgrund och erfarenheter, du som chef behöver därför kunna möta dina medarbetare där de befinner sig på mer än ett sätt.

Det här är ett fartfyllt och utmanande ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela avdelningens verksamhet. Arbetet är omväxlande, du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor och du erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.
Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Inom affärsområdet arbetar vi med service och underhåll av eldistributionsnät, stationer, kontrollanläggningar och telekommunikationsutrustning.

Dina kvalifikationer som avdelningschef
Du är en ledare som på ett öppet sätt kan skapa förtroende och vara lyhörd. Ditt arbetssätt kännetecknas av att du finns nära verksamheten, du stöttar, sätter upp mål och följer upp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från energibranschen, det är ett krav att du har/haft uppdrag som ledare.
I grunden har du en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter. För att lyckas tror vi att du har ett brett nätverk, du är van att jobba med kunder och trivs med att ha personalansvar.

Du är trygg i dig själv och ditt ledarskap, du är tydlig. Du vet att mod att förändra och samarbete är avgörande för tillsammans nå högt uppsatta mål. Du har ett starkt driv och får tillsammans med dina kollegor saker att hända.
Arbetet kräver att du kan prioritera och hålla god ordning och reda. Du talar och skriver både svenska och engelska, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)