Inaktiv platsannons

Säkerhetsspecialist / Information Security Officer (ISO) – Vattenfall Eldistribution AB i Jokkmokk

Om tjänsten

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Du kommer att
Spela en central roll för att säkerställa att informationen hanteras på ett säkert och ett effektivt sätt.
Information är en av bolagets viktigaste tillgångar. Som Information Security Officer kommer du att tillse att processen för informationssäkerhet efterlevs. Du kommer att ha ett nära samarbete med ansvariga inom IT säkerhet, säkerhetskyddet och privacy.

Vi söker dig som kan?

  • Planera och leda informationssäkerhetsarbetet
  • Övervaka efterlevnaden av interna bestämmelser och lagkrav
  • Utbilda Eldistributions medarbetare inom området informationssäkerhet
  • Stödja informationsägarna
  • Utveckla informationssäkerhetsprocessen inom bolaget
  • Delta i koncerngemensamma forum
  • Delta i branschgemensamma forum och hålla i kontakter med myndigheter rörande informationssäkerhet
Din profil
Vi tror att du som söker har en relevant universitets- eller högskoleutbildning. Du har även djupgående förståelse om nationella och europeiska lagar. Vidare ska du ha minst 10 års erfarenhet av informationsledning ur ett säkerhetsperspektiv. Det är meriterande om du har certifierade utbildningar som tex, CPP, CISSP, CISM och att du är väl bekant med ISO 27000

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har en hög professionell etik och integritet. Du har ett öga för struktur och kvalitet där du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar när du fattar beslut. Vidare är du självständig i ditt arbete och kan nå goda resultat i komplexa frågeställningar.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Hos oss får du arbeta i en kultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva, positiva och arbeta fokuserat med hälsofrågor. Vår interna kultur präglas även av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
Läs mer om oss https://www.vattenfalleldistribution.se/  

Ö

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jokkmokk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jokkmokk | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)