Inaktiv platsannons

Kontrollanläggninngsingenjörer - Vattenfall Services i Jönköping

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi erbjuder dig ett fritt, men ansvarsfullt arbete som kontrollanläggningsingenjör. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är du intresserad av en ny utmaning?

Din roll som kontrollanläggningsingenjör
Dina arbetsuppgifter innebär bland annat underhållsprovning av reläskydd samt idrifttagning, konfigurering och provning av kontrollanläggningar, felsökning och reläomställningar, arbete med fjärrkontroller och övrig stationsutrustning. Mindre konstruktionsanpassningar kan förekomma i samband med idrifttagningar. Du kan vid behov också anta rollen som ledare för projekt och vid olika åtaganden som ligger inom ditt kompetens- och teknikområde.

Dina kvalifikationer som kontrollanläggningsingenjör
Du har eftergymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft. Kunskaper om elkraftanläggningar är ett krav, det är särskilt meriterande om du arbetat med anläggningar inom 130-400kV. Kunskaper om reläskyddsfilosofi, konfigurering och erfarenhet av CAD-baserad miljö är meriterande.

Du har en bra datorvana, B-körkort och talar och skriver både svenska och engelska. Här förekommer resor i tjänsten, så det är viktigt att du ser positivt på att det är en del av ditt arbete.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är ansvarstagande med ett stort engagemang för dina uppdrag.
 
Du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services. 

Placeringsort är Jönköping, Skövde eller Borås. Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, via vattenfall.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag. 

För mer information om tjänsten 
Rekryterande chef Janne Ylioja, 070-5194428 
Rekryterare AnnaKarin Jungerfelt, 0724- 520789
 
Fackliga kontaktpersoner är Marie Gelin Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna och Torbjörn Blom Akademikerna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomförs.

 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)