Inaktiv platsannons

BLI EKONOMIANSVARIG I VOOV RIKS i Håbo

De flesta skyddade boenden i Sverige saknar eller har mycket begränsade möjligheter för våldsutsatta att ta med sig sitt husdjur, ofta på grund av allergier. VOOV förmedlar därför, genom de organisationer som möter och hjälper våldsutsatta, tillfälliga jourhem åt djuren när djurägaren befinner sig i skyddat boende.Riksförbundet VOOV – Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta – har anslutna lokalföreningar runt om i landet som i sin tur tar hand om jourhemsplaceringarna. Kontakten med VOOV förmedlas via socialtjänst, polis, kvinnojour och brottsofferjour. VOOV, Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta är en ideell partipolitiskt och religiöst obunden organisation i Sverige som är organiserad i ett Riksförbund och Lokalföreningar. Alla engagerade inom VOOV arbetar helt ideellt. Alla bidrag går direkt till verksamheten.

Om tjänsten

VOOV, Riksförbundet Veterinär omtanke om våldsutsatta

Går du igång på ord som omsättning och intäkt? Är excel och bankpersonen dina bästa kompisar? Älskar du att hålla ordning och reda och vill använda dina kunskaper till att göra en livsviktig insats? Bli en del av ett oslagbart gäng som ekonomiansvarig för VOOV Riks.

VOOV är en ideell förening som finns för att hjälpa våldsutsatta personer att ta sig ur en våldsrelation. Vi ordnar jourhem åt husdjur under tiden deras ägare befinner sig i skyddat boende - på så sätt räddar vi liv! Bli en del av VOOV du med!

Till VOOV Riks spelar det ingen roll vart i landet du bor, det mesta av arbetet sker på distans.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget pågår fram till nästa årsmöte i mars 2019.
Specifika önskemål eller information: 
Din vilja och engagemang är viktigast, men vi önskar gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av ekonomiskt arbete.
Minimiåtagande: 
Föreningen behöver hjälp av någon som vill hjälpa styrelsen med administrativa upg kring ekonomi. Gärna även delta på styrelsemöten som oftast sker över telekonferenser. Tiden är olika och du själv avgör hur mycket mera du vill engagera dig i styrelsen och föreningen. Vi räknar på omkring ca 2tim i veckan, men du styr helt själv hur du vill lägga upp arbetet.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Håbo
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Habo | Volontärarbete