Inaktiv platsannons

Bor du i Bromma, gillar att fika och intresserar dig för möten över generationer? i Stockholm

... Om du har ett stort hjärta och vill göra en meningsfull insats, du är fikavärd något som passar just dig. Som fikavärd bjuder du hem ca 6 äldre gäster och 2-3 volontärer (chaufförer) för en pratstund och lite fika, 2 gånger per år.

Om tjänsten

Äldrekontakt

Om du har ett stort hjärta och vill göra en meningsfull insats, du är fikavärd något som passar just dig. Som fikavärd bjuder du hem ca 6 äldre gäster och 2-3 volontärer (chaufförer) för en pratstund och lite fika, 2 gånger per år.

Din roll som värd är att småprata med de äldre gästerna när de kommer och bjuda på lite fika. Träffarna bjuder på skratt och berättelser över en kopp kaffe. Genom att bli volontär kan du förändra livssituationen för någon som annars lever ett isolerat liv och sällan kommer utanför dörren.

En kort stund - en massa skratt - en bestående skillnad.....En kort stund - en massa skratt - en bestående skillnad.....

När och var ska uppdraget genomföras: 
Fikaträffen sker en söndagseftermiddag i månaden mellan kl 15 och 17. Som fikavärd bjuder du på fika med valfritt fikabröd och välkomnar gästerna in i ditt hem ca var fjärde månad.
Specifika önskemål eller information: 
Vi söker en ansvarsfull volontär med ett stort hjärta som tycker om att prata med, lyssna på och uppmärksamma någon med många års livserfarenhet. Du gillar att öppna upp ditt hem för att tillåta nya möten.
Minimiåtagande: 
Bjud på fika ca var fjärde månad

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete