Inaktiv platsannons

FRIVILLIGA SÖKES TILL AKTIVITETSGRUPP FÖR BARN UNDER SOMMAREN i Malmö

Röda Korset, Malm... Vill du leda sommaraktiviteter för barn ? Vi på Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver stödverksamheter för patienternas barn. Under sommaren kommer vi på Barnverksamheten att...

Om tjänsten

Röda Korset, Malmökretsen

Vill du leda sommaraktiviteter för barn ?

Vi på Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver stödverksamheter för patienternas barn. Under sommaren kommer vi på Barnverksamheten att organisera olika utflykter i Malmö och runt om i Skåne för att bidra till ett roligare sommarlov. Vi söker nu frivilliga som vill vara med och uppleva det bästa av sommaren tillsammans med barnen.

Vi börjar den 4 juli och håller på varje onsdag fram tills den 1 augusti. De fyra första passen kommer pågå under fyra timmar, tiden kan variera mellan beroende på aktivitet. Sista passet den 1 augusti kommer vara ett heldagspass där vi åker på en längre utflykt som avslutning. Du som frivillig förväntas kunna delta under minst två tillfällen men väljer själv vilka tillfällen som passar dig bäst. Som frivillig engagerar du dig ideellt.

Låter detta intressant? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Mellan den 4 juli till den 1 augusti.
Specifika önskemål eller information: 
Ingen erfarenhet krävs.
Minimiåtagande: 
Du som frivillig förväntas kunna delta under minst två tillfällen.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Volontärarbete