Inaktiv platsannons

Vi söker dig som Projektledare (vikariat) i Stockholm

Till Hemköp söker vi en engagerad projektledare som ska vara med och bidra till vår fortsätta tillväxt och mål att inspirera till hållbar matglädje varje dag. Bli en av... Du ingår i ett team bestående av fyra projektledare och sex...

Om tjänsten

Till Hemköp söker vi en engagerad projektledare som ska vara med och bidra till vår fortsätta tillväxt och mål att inspirera till hållbar matglädje varje dag.
Bli en av oss
Du ingår i ett team bestående av fyra projektledare och sex teamledare som leds av Projektchefen på Hemköps etableringsavdelning. Om du trivs i en omväxlande roll med högt tempo där man hela tiden ställs inför nya utmaningar och frågeställningar är detta rätt jobb att söka.
Det här får du göra
Du kommer driva en mängd olika uppdragsprojekt parallellt med fullt ansvar för projektparametrarna tid, ekonomi och omfattning inom ramen för investeringsbeslut och Hemköps projektprocess. Huvuddelen av uppdragen har karaktären enklare ersättningsinvesteringar men det förekommer även mindre ombyggnationer. Som Projektledare Uppdrag jobbar man oftast självständigt för att lösa de projektuppdrag som kommer in men en mängd tvärfunktionella kontakter förekommer.
Det här förväntar vi oss
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av att leda projekt i rollen som projektledare, projektkoordinator eller motsvarande. Det är positivt om du dessutom har erfarenhet från butiksarbete i från daglivaruhandeln. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort. Som person är du metodisk och gillar ordning och redan. Du är kommunikativ och har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du är stresstålig och har god insikt i vilka prioriteringar som krävs för att skapa resultat och nå uppsatta mål. Vidare har du förmågan att starta upp, driva och följa upp ditt arbete och projekt med god struktur.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb