Inaktiv platsannons

Fastighets- och säkerhetschef, Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Key Accounts består av affärsområdena Private och Public inom ISS organisation. Key Accounts kunder återfinns inom flera segment, i dagsläget framförallt inom tjänsteindustri, industri samt offentlig sektor. Vårt erbjudande till dem är integrerade tjänstelösningar (IFS) med fokus på exceptionell service och ständig utveckling i vår leverans. Vi stödjer våra kunders erbjudande till sina anställda genom att skapa välkomnande och bekymmersfria arbetsplatser.

Till ett kundkontrakt inom affärsområde Key Accounts Private söker vi nu en erfaren Fastighets- och säkerhetschef med ansvar för det övergripande arbetet kring fastighets- och säkerhetsrelaterade frågor på såväl strategisk, som taktiskt och operativ nivå. 

Arbetsuppgifter
Det huvudsakliga arbetet går ut på att leda och fördela det taktiska och operativ arbetet inom fastighets- och säkerhetsområdet, att agera rådgivande partner för kunden inom specialistområdet samt driva strategiskt säkerhetsarbete. Utöver ett övergripande ansvar för kundens säkerhetslösningar innebär tjänsten också att aktivt utveckla fastighets- och säkerhetsprojekt inom banksektorn. Vidare kommer du i rollen att ingå i krisberedskapen för kundens verksamhet samt erhålla övergripande personal- och resultatansvar för fastighet- och säkerhetsorganisationen som vara en viktig medlem i kontraktets ledningsgrupp. 

Önskade kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad chefserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighets- eller säkerhetsområdet, gärna inom banksektorn. Vi ser helst att du har högskoleutbildning, exempelvis från polis, försvaret, samhällsvetenskaplig bakgrund eller motsvarande. Eftersom tjänsten innebär både personal- och budgetansvar värdesätter vi dokumenterat goda ledaregenskaper samt ett affärsmannaskap där resultat sätts i fokus utan att kompromissa med kvalitet på tjänsteleveransen. Du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska såväl som på engelska och du har god datavana med kunskaper i Office paketet.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt för att nå uppsatta mål. Du måste vara drivande och ha förmågan att skapa engagemang kring initiativ och projekt, både hos dina medarbetare men också hos kund. Hos ISS har kund och medarbetare högsta prioritet, vilket gör din förmåga att bygga effektiva team samtidigt som du skapar förtroende och relationer i kundens organisation, av yttersta vikt.

Vi erbjuder
Inom ISS har vi en kreativ och utvecklande miljö med högt i tak. Det är viktigt att själv ta ansvar och vara med att bidra till att stärka företagets varumärke och enhetens verksamhet eftersom den är kontraktsbunden. Du kommer få många möjligheter att skapa interna och externa nätverk både nationellt och internationellt. Våra värderingar/ledord är ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast.

Är du intresserad?
Ansök idag, intervjuer sker löpande. Bifoga ett personligt brev samt CV och beskriv varför just du passar in på tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Du är välkommen att kontakta

Välkommen med din ansökan, dock senast 2017-09-04

Vid frågor om tjänsten kontakta Key Account Manager Peter Carlson på 070 – 870 27 01 om du har frågor. 

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej