Inaktiv platsannons

Skådespelare med sång- eller cirkuskunskaper till Halloween på Liseberg i Göteborg

Om tjänsten

Skådespelare med sång- eller cirkuskunskaper till Halloween på Liseberg
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Åkattraktionerna är för många gäster anledningen till ett Lisebergsbesök. Med bemötande och säkerhet i fokus ansluter affärsområde Attraktion starkt till ansvaret för gästens helhetsupplevelse och förstärker Lisebergsupplevelsen ytterligare. Affärsområdet har drygt 400 säsongsmedarbetare, och för att hantera personalplanering och bemanningsfrågor finns ett antal personalkoordinatorer som stöd.

Beskrivning
Affärsområde Attraktion på Liseberg söker skådespelare och varietéartister till Halloweensäsongens nya skräckområde. Som skådespelare uppträder du tillsammans med våra uteaktörer i området. Dagen kommer att blandas med sångframträdanden och talande monologer. Som varietéartist uppträder du med egna eller manusbaserade nummer. Beroende på vilken roll man har är det olika talanger/sångvana som krävs.

Arbetsuppgifter
En arbetsdag som talroll innefattar förutom schemalagda framträdanden, även uppvärmning, förberedelser och iordningställande varje dag. Tjänsterna vi erbjuder är säsongstjänster och arbetstiden följer Lisebergsparkens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Kvalifikationer
De framträdanden som spelas är till stor del manusbundna och regisserade, men innehåller även improviserade delar, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din förmåga att improvisera.
Vi söker dig som är en stark sångare eller besitter unika talanger/nummer inom varieté. Har du erfarenheter eller utbildning inom fysisk teater är detta meriterande. 

För att arbeta som skådespelare på Liseberg ser vi att du har utbildning och/eller professionell erfarenhet inom området teater/sång/dans eller liknande utbildning inom cirkus. Samt goda kunskaper inom improvisation.

Vill du veta mer om våra karaktärer eller övrig information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Söderberg, 031-733 04 58.
Observera att sista ansökningsdag är den 1 augusti och audition kommer att hållas på Liseberg den 16 augusti.




Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej