Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör i Uppsala

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Kalkylingenjör

I Region Bygg Öst 1 är verksam i Stockholm, Uppsala och Gotland, hos oss arbetar idag 360 medarbetare fördelat på sju arbetschefsgrupper och tre stödfunktionsgrupper. Vi bygger kommersiella och offentliga lokaler som kontor, industrilokaler, köpcentrum, skolor och sjukhus åt privata, interna, kommunala och statliga beställare. I Uppsala och på Gotland bygger vi även bostäder.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en kalkylingenjör med placering på vårt kontor i Uppsala.

Arbetsuppgifter 

Vi söker dig med ett engagemang utöver det vanliga och som vill arbeta i ett stort familjeföretag med platt organisation och korta beslutsvägar. Som kalkylingenjör driver du processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag.
Arbetet består av att självständigt upprätta kalkyler, ha kontakt med underentreprenörer och leverantörer, upprätta förfrågningsunderlag, utvärdera inkomna anbud, ta fram tidplaner samt skriva anbud.Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med inköpare, platschef och arbetschef.

Dina erfarenheter

Du måste ha några års erfarenhet inom byggbranschen där du arbetat som kalkylingenjör, arbetsledare eller platschef. Utöver ditt engagemang, din bakgrund och tidigare erfarenhet är du mycket delaktig i att utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, har förmåga att arbeta självständigt och styra ditt arbete mot tydliga deadlines. Andra viktiga egenskaper är att du är positiv, har förmåga att prioritera samt har ett öga för detaljer.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej