Inaktiv platsannons

Butik- och kundservicemedarbetare till trivsamt bolag! i Göteborg

Om tjänsten

Är du en engagerad person med ett genuint intresse för människor och för service? Vill du vara en del av ett företag med goda värderingar och en härlig stämning? Vi söker nu dig som vill arbeta som kundservice- och butiksmedarbetare! Vår kund har produkter så som kontorsmaterial, städmaterial, industriemballage och servering. Starten för tjänsten är tänkt i mitten av augusti så sök redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande!

Tjänstebeskrivning
Du kommer tillsammans med dina övriga kollegor på kundservice att ansvara för att kunderna får en trevlig och god service. Du tar emot och hjälper kunder i butiken, plocka upp varor och hanterar kassan. Arbetet innefattar även att ta emot order och beställningar som kommer in via telefon, mail, internetorders samt weborder, ansvara för reklamationer som inkommer och ser till att deadline hålls för avtalskunder. Du samarbetar med övrig personal i allmänt förekommande frågeställningar från kund och har löpande kontakt med övriga avdelningar, så som lager, inköp, IT och ekonomi för att möta kundens behov. Kundföretaget använder Jeeves som affärssystem.

Lämplig bakgrund 
Är du en initiativrik, utåtriktad och positiv person har du hittat rätt! Du trivs med ansvar och har en utpräglad servicekänsla och ett flexibelt förhållningssätt. Du har en avslutad gymnasieutbildning och har med fördel arbetat inom butik och/eller kundtjänst och trivs i dialogen med kunder över såväl telefon som det personliga mötet.  Som person är du
tillmötesgående, kommunikativ och självgående. Vidare har du ett gott självförtroende utan att tappa din ödmjukhet och har en hög detaljmedvetenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb