Inaktiv platsannons

Accountant till internationellt bolag, start augusti i Göteborg

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning en Accountant med start i augusti till internationellt bolag med slående lokaler centralt i Göteborg. Uppdraget är en hyrrekrytering vilket innebär att du går in som konsult via SJR i ca sex månader och går sedan över i anställning hos kundföretaget om samtycke finns hos båda parter.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som Accountant ingår du i ett ekonomiteam om fyra personer i Göteborg, samt har revisorer i respektive land som bolaget är verksamt i som bollplank. Rollen innebär ansvar för månadsbokslut, moms och skatt, analys och uppföljning mot budget. Företaget använder IFS som affärssystem och Excel. Då företaget är internationellt ställs det krav på goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vi tror att du har relevant erfarenhet och utbildning för tjänsten och finns tillgänglig i augusti. Som person är du serviceminded, social och framåt. Du är självgående och tar initiativ samtidigt som du är duktig på att anpassa dig och har lätt för att möta människor. Vidare är du prestigelös och lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalité i ditt arbete.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund är från augusti och uppdraget är på heltid och ca sex månader framöver. Företaget har fräscha lokaler i centrala Göteborg och arbetstiderna är flexibla mellan 8-17.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb