Inaktiv platsannons

Produktionschef till Kalmar eller Karlskrona

Om tjänsten

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.

Beskrivning av tjänst
I din roll som Produktionschef ansvarar du för att driva arbetet på arbetsplatsen fram till slutbesiktning och 6-månaders besiktning. Du säkerställer att arbetsplatsen uppfyller våra högt ställda förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan och med god ekonomi. Genom att löpande samverka med projektteamet, underentreprenörer, myndigheter och andra aktörer under byggtiden säkerställer du ett bra projekt under byggtiden.

Största delen av din tid kommer du att vara på de olika byggarbetsplatserna du ansvarar för. Därtill har du även en del administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering, avtalsförhandlingar och avtalsskrivningar. Vi tänker oss att Du sitter på kontoret i Kalmar alternativt Karlskrona.

Vi arbetar tätt tillsammans i projektteam där du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. Du kommer att ha nära samarbete med bland andra projektledare, husleverantörer, kundansvarig säljare samt efterservice.

Profil
Du är en person som kan hantera många ärenden i högt tempo och få saker och ting avslutade. Du drivs av att genomföra projekt på utsatt tid, med hög kvalitet och med ett stort säkerhetsfokus. Som person är du prestigelös, strukturerad och drivande samt har en förmåga till rak kommunikation och trivs i samarbetet med andra. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen för att lära dig nya saker. Du har minst 2-3 års erfarenhet från byggledning eller produktionsledning och vi ser gärna att du har en gymnasiebakgrund som byggnadsingenjör eller motsvarande.

 
Låter detta som en spännande roll för Dig eller något i Ditt nätverk? Tveka inte att lägga en ansökan eller att kontakta Rekryterare Helena Öberg på .

Ansökan 

Välkommen till oss på BoKlok!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)