Inaktiv platsannons

Inköpare i Växjö

Vi söker en Inköpare till Hus Sydost, distrikt Kronoberg som har ett stort intresse för affärer och projektink...   Skanskas specialiserade inköpsorganisation är...

Om tjänsten

Vi söker en Inköpare till Hus Sydost, distrikt Kronoberg som har ett stort intresse för affärer och projektinköpsprocessen

 

Skanskas specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för affärsverksamheten och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

 

Här får du chansen att göra skillnad i våra stora projekt

 

Du är med och påverkar materialval och byggmetoder i tidigt skede tillsammans med produktion och kund. Du ansvarar för upphandlingar inom vår Husverksamhet. Det innebär upphandling av entreprenader, konsulter och materialinköp men även avrop från ramavtal. Vi strävar efter att arbeta med en så stor marknad som möjligt, vilket gör att kontakter med internationella leverantörer är ofta en del i inköpsarbetet. Din placering är i Växjö och ditt huvudfokus kommer initialt att vara vårt projekt Växjö Station och Kommunhus. Vi ser också att denna roll kommer att utvecklas till att jobba med inköpsarbetet och våra inköpsprocesser i distrikt Kronoberg framåt.

 

För att lyckas i den här rollen

 

Behöver du erfarenhet av projektinköp, förhandling och avtalsskrivning. Du är ingenjör eller motsvarande och har lång erfarenhet av inköpsarbete, gärna med erfarenhet av byggbranschen.

Du har ett genuint intresse för att driva inköpsarbete, detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är energisk och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Vi söker dig som är lyhörd, driven och är lätt att samarbeta med. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i

Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta rekryterande chef Hans-Fredrik Helldahl 010-449 54 46. Sista dag att visa intresse är 2018-08-24.

 

Välkommen till Skanska!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)