Inaktiv platsannons

Säkerhet, risk- och kvalitetspecialist i Örebro

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Säkerhet, risk- och kvalitetspecialist med placering i Örebro, Eskilstuna, Solna, Västerås. Vi vill ha din ansökan senast den 30 juli.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige.

Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Arbetsuppgifter

Vi söker en Säkerhet-, risk- och kvalitetsspecialist med placering i Eskilstuna, Solna, Västerås eller Örebro. Tjänsten har fokus kvalitet & risk (Q&R) vilket innebär att du mer specifikt kommer att jobba som QR-specialist. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja olika investeringsprojekt i deras kvalitetsarbete och projektriskhantering genom hela investeringsprocessen från projektplanering till genomförande och uppföljning. Du ingår i det strategiska arbetet med ständiga förbättringar av processer och arbetssätt och återför erfarenheter till verksamheten. Du deltar i arbetet med kontroller och analyser av utfall och leveranser i syfte att utveckla verksamheten så vi på ett effektivt sätt kan levererar vägar och järnvägar som uppfyller kraven på god säkerhet, framkomlighet, miljö och ekonomi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
- har högskoleexamen som omfattar kvalitet eller riskhantering, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- har flera års erfarenhet av kvalitetsarbete och/eller riskhantering i större projekt eller organisation.
- har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat
- har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren
- är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter och har god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sik

Det är meriterande om du
- har god kunskap om standarder såsom ISO 9001 och ISO 31000 och har erfarenhet av projektarbete
Övrig information

Intervjuort är Gävle

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Ansök via knappen "Sök tjänsten här" nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.
Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-07-30

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej